Търговски обект

Представяме Ви изграждането на комплекс с магазин, бар, склад, тоалетни, кухня, битовка и приземни помещения в село близо до В. Търново.
Мястото определено за целта се нуждаеше от насип а отделно клиентите желаеха да се възползват от възможността за направата на приземни помещения под самият комплекс. Задната част на сградата вкопахме за да получим необходимата височина и ниво с улицата. Останалата част бе насипана, тръмбована и бетонирана, покривайки и вкопаните помещания в задната част. Оставихме вътрешен отвор със стъпала за достъп до тях.

Сградата е изградена от сандвич панели а вътрешно помещенията са обособени със стени от гипсокартон. Покривът е едноскатен скрит, покрит с ЛТ поцинкована ламарина. Таваните са изолирани и окачени от гипсокартон и растер в бара. На подовете във всички помещения е поставен различен гранитогрес. Дограмите са комбинирани ПВЦ и алуминиеви с добавени плъзгащи врати/прозорци към кафенето.

Външно са обособени бетонни площадки с дренажи за поставяне на маси. Осигурен е двоен подход към парцела оставащ зад сградата, отделен за зареждане на магазина и достъпност от инвалиди. Укрепени и хидроизолирани са съседните оградни зидове и сгради.

ВИДЕО ОТ ИЗГРАЖДАНЕТО

Свържете се с нас за да калкулираме Вашият търговски обект. Очакваме Вашите мнения и коментари.

Share Button