Радваме се да Ви представим тази малка кокетна сглобяема къща, изпълнена по проекта на клиентите за около 35 дни през зимата на 2020/21г. Тя разполага с две спални по 12 кв/м, дневна с кухненски бокс около 25 кв/м и тоалетна с баня. Отделно бетонът на основата е разширен в предната част, осигурявайки малки обособени пространства.

Основата изцяло е покрита с лакиран облицовъчен камък, обхващащ и около 40см от стените на сградата, предпазвайки от цапане при валежи и т.н. Тя е плитко вкопана, армирана и бетонирана така, че да носи лекият товар от къщата дълги години. Допира на конструкцията с бетона е защитен с хидроизолационна битумна лента, която зимата се постарахме да активираме за да прилепне плътно и сигурно.

Къщата се води лятна кухня, като са вложени трайни покрития и материали гарантиращи комфорта на жителите при целогодишно ползване.

Подът е топлоизолиран и заедно с дебелият Egger ламинат, гарантира покритие което не усещате. Покривът е със сандвич панели с 4см. изолация, подкрепена от още 10см на тавана. Ето и видео от изграждането на обекта.


Към момента на строеж стойността за изграждането с включена основа и завършен вид без оборудване бе 33 000 лв. С покачването на цените на материалите актуална цена към момента ще е над 40 000 лв. Моля направете запитване за да можем да калкулираме коректна стойност към Вас.

Share Button


© 2012-2020г. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. БИЛБОРД БИЛДЪРС ЕООД. | 1 999