Къща на язовира в Лесидрен

красива, малка, евтина, еко, сглобяема, дървена, къща, проект, мазилка, шпакловка, конструкция, метална, лесидрен, язовир

красива, малка, евтина, еко, сглобяема, дървена, къща, проект, мазилка, шпакловка, конструкция, метална, строител, майстор, опит

Юни 2017г. за около 30 дни завършихме тази малка и красива сглобяема къща, намираща се на брега на язовира в Лесидрен. Тя е около 50 кв/м с дневна, две спални, тоалетна с баня и малка веранда. Цялата къща е повдигната на бетонна основа със стъпала, облепена с цокъл от каменна облицовка.

Всички подове са покрити с теракот. Стените вътрешно са обшити с гипсокартон. Външно стените са покрити с два слоя хидрофобен картон и боядисана циментова мазилка като крайно покритие. Таваните също са обшити с гипсокартон а върху него има 5см изолация от минерална вата.

Покривът е изключително солиден, изпълнен с греди със сечение 16/12 см и ребра по 12/6 см. Къщата ще се климатизира с климатици, но за всеки случай направихме и комин за малка камина. Очаквайте скоро и видеоклип.

Някои от снимките са заснети в режим панорама, изкривяващ реалните размери и визия на детайлите в заснетият обект. Снимките не са допълнително редактирани или подобрявани.

Share Button