Тази красива сглобяема къща направихме за няколко месеца. През лятото строителните дейности навън са забранени, но есента, зимата и пролетта позволяват нормална работа навън при температури от 20-30 градуса.
Спазвайки локалните изисквания за топло, влаго и звуко изолация направихме външните стени дебели около 20 см. Завършени са с американски винилов сайдинг а вътрешно с гипсокартон и шпакловка.

Покривът е изготвен със сандвич панели 10 см с форма на керемиди. Обособихме и малко таванско складово помещение за складиране. На самият таван който е от гипсокартон, поставихме 10 см изолация от минерална вата Knauf. Заготвени са стойки за захват на слънчеви панели. Въздушният буфер между покрива и тавана, играе ключова роля при ефекта от топлоизолацията при този горещ климат.

Огромна веранда и покрит гараж беше изградена до къщата. Благодарение на нашите съвети и практичните решения на собствениците, използвахме керемидите предвидени за покрива на къщата за покриването на верандите и другите малки кузирки. Такива има пред главният вход и офис помещението.

Заготвихме платформа с голям специален съд с нагревател за отопление на вода. Направихме и малка къща склад за инструменти. Специални шахти за отпадните води също бяха изготвени. При комуникациите също има разлика и бяха изготвени по кипърски стандарт. Монтирано беше и много от оборудването на къщата.

Цените ни са повече от конкурентни на локалните а качеството и сроковете на изпълнение много добри. Това, освен заложеният професионализъм в работата ни се дължи на отличното планиране от закупуването и доставката на материалите до настаняването в близост до обекта и осигуряването на работният екип. Свържете се с нас за повече информация.

Share Button


© 2012-2020г. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ. БИЛБОРД БИЛДЪРС ЕООД. | 3 598