Ние сме Билборд Билдърс ЕООД, малка фирма специализирана в изграждането на сглобяеми къщи, метални конструкции и изделия, строителство, ремонти и реставрация. Нашият опит се простира на повече от 10 години. Членове сме и едни от учределителите на Съюза на строителите на сглобяеми къщи. Работата ни е физически, експертно оценена и сертифицирана от Service Garant.org. Разполагаме с необходимите специалисти и механизация за всеки вид ремонт и строителство. Ето част лицата които ще видите при нашата дейност;

Изпълнители сме по играждането и ремонтите на обекти като Техномаркет, Технополис, Екстрапак, Пайнер, Пътстрой,  Cooolbox, Blizoo, Винпром Карнобат, Ерато, Топ Микс, Камен Карс, Профилинк, СИС Индустрийс, Power Security Group, Агромах, Планекс, Главболгарстрой, изпълнявали сме поръчки за почти всички Общини в България, изградили сме и сме ремонтирали и реставрирали много жилищни и търговски сгради и комплекси. Консултанти сме по различни проекти, включващи едно и многоетажни дървени конструкции, правилна реставрация и изпълнение. Изпълнители сме на успешни международни проекти.

Ние сме единствените адекватни строители, внедряващи много различни технологии и материали, като СИП панелите в България, Пост поле скелет, Арболитно изграждане, Шоу шуги бан технология на покрития и дурги.  Предлагаме уникални като качество строежи и продукти. Единствено в нашият сайт всички обекти и дейности са напълно реални, видими от началото до края. Видео и снимки от всяка дейност и всеки обект.

Отделно, освен, че строителството ни е екологично чисто и енергоефективно, с всяка поръчана дървена къща ние засаждаме по нови 10 дървета. Повече за инициативата можете да научите тук.

Присъединете се към нашата група във Фейсбук „СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ“ с близо 150000 членове. Място за полезна и актуална информация с оферти и мнения от специалисти в областта.


Опит за световните рекорди на Гинес
Статия за нас на първа страница във вестник Борба.
Книгата „Сглобяеми къщи – съвети за изграждане“.