За нас

Ние сме Билборд Билдърс ЕООД, малка фирма специализирана в изграждането на сглобяеми къщи, метални конструкции и изделия, строителство, ремонти и реставрация. Нашият опит се простира на повече от 10 години. Разполагаме с необходимите специалисти и механизация за всеки вид ремонт и строителство.

Изпълнители сме по играждането и ремонтите на обекти като Техномаркет, Технополис, Екстрапак, Пайнер, Хлебозавод П. Тръмбеш, Cooolbox, Blizoo, Винпром Карнобат, Ерато, Топ Микс, Камен Карс, СИС Индустрийс, Power Security Group, изпълнявали сме поръчки за почти всички Общини в България, изградили сме и сме ремонтирали и реставрирали много жилищни и търговски сгради. Работим като подизпълнители за фирми като Агромах, Планекс, Главболгарстрой и много други.

Отделно предлагаме напълно мобилни (преместваеми) сглобяеми къщи, търговски обекти и съоръжения. Кликнете тук за да научите повече за тях.

Ние сме сред пионерите във внедряването на СИП панел технологията в България. Като част от кампанията за популяризирането, ние проектирахме „Най-малката къща в света“ с която кандидатствахме в рекордите на Гинес.

Новост е възможността за намаление на базовите цени. При определен начин на изпълнение, крайната себестойност за кв/м е по-ниска. Научете още >>>

Опит за световните рекорди на Гинес
Статия за нас на първа страница във вестник Борба.
Книгата „Сглобяеми къщи – съвети за изграждане“.