Бунгала за глемпинг

Предлагаме бунгала, перголи, беседки и други обслужващи постройки и съоръжения за глемпинг туризъм.

Глеминга навлиза сериозно в туризма, като все повече авантюристи търсят такъв вид настаняване и отдих. Той буквално означава луксозен къмпинг. Дива природа и уютно усамотяване с всички екстри. Много популярно е този тип мини бунгало. В него могат да се настанят двама души. Предлага се със и без мокро помещение. Вътрешно е изцяло от дърво и пвц ламперия в банята. Външно е покрито с битумни керемиди. То е самоносещо се, като за сигурност се монтира върху малки бетонни стъпки или земни анкери.

глемпинг, бунгала, къщи, перголиНастаняването може да е в различни бунгала, шатри, сфери, перголи и други нестандартни помещения. Те може да са луксозни или не, но със сигурност няма да Ви липсват удобства и ще си прекарате незабравимо.

Ако търсите нещо наистина практично и функционално предлагаме и типов модел бунгало 23 кв/м (6.5х3.4м), което е напълно мобилно и ако желаете може да бъде и с по-малки размери. Материалите и елементите също могат да се променят. Възможно е добавянето на тента и малка дървена веранда.

Разгледали сме много варианти на вътрешни разположения, покриващи дори и най-взискателните изисквания за удобен и продължителен престой. Гарантираме Ви, че в това бунгало, дори и малко, Вие или Вашите гости, няма да почувстват теснота или липса на удобства.

За повече информация относно този модел посетете http://tinyheritage.com

Share Button