Предлагаме напълно завършен вид от фундамента до края, като сме разделили цените на три варианта на завършеност. Те ще Ви ориентират в базовата стойност на евентуален строеж, като Ви помогнат с оптимизирането на наличният бюджет.

ТИП НА ИЗГРАЖДАНЕКЛАС 3КЛАС 2КЛАС 1
БАЗОВ СТРОЕЖ400 €350 €300 €
ГРУБ СТРОЕЖ600 €550 €500 €
ИЗПЪЛНЕНИЕ ДО КЛЮЧ900 €800 €750 €

БАЗОВ СТРОЕЖ
Включва гредова конструкция за стени, покрив и тавани, обшити с гипсокартон вътрешно, изолация според избора, комуникации в стените, външна плоскост и завършен покрив. Не включва бетонна основа, врати и прозорци и довършителни работи (фасаден финиш, шпакловки, боя, ламинат, фаянс)
ГРУБ СТРОЕЖ
Включва фундамент, гредова конструкция за стени, покрив и тавани, обшита с гипсокартон вътрешно, изолация според избора, комуникации в стените, външна плоскост паромембрана и фасадна облицовка и завършен покрив. Не включва врати и прозорци и довършителни работи (шпакловки, боя, ламинат, фаянс)
ИЗПЪЛНЕНИЕ ДО КЛЮЧ
Включва всички елементи и довършителни работи без оборудване (бойлер, моноблок, мивки, лампи, ключове)

Класовете отговарят на количеството изолация във външните стени. Клас 1 е 10см, клас 2 с 15 см и клас 3 с 20см изолация, като касаят следните елементи и технология на изграждане.

Крайните цени се изчисляват след калкулация по всички части на наличен работен проект, като се имат в предвид следните фактори; Терени с ограничен достъп, денивелация, липса на комуникации, нужда от дренажи, механизация и други. Изграждане на пристройки, веранди, тераси, мансарди, комини, козирки, стълбища, септичния ями и други. Бунгала, вили и други с квадратури под минимално и максимално посочените по-горе. Изграждане на търговски обекти, магазини и други. Работа в чужбина.

ПРИМЕРНИ МОДЕЛИ БУНГАЛА

Цените на примерните модели варират от начина на изпълнение и локацията за сглобяване. Самите бунгала не са тип фургон или контейнер. Те са проектирани и се изграждат, покривайки изискванията за цялогодишно комфортно обитаване без компромисите на готовите фургонен тип помещения предлагани като истински къщи.

2 и 3D дизайн и проектиране